02/880.86.89 | info@brusshelp.org | Horaires

De website wordt druk vertaald. Wij danken u voor uw geduld en aarzel niet om contact met ons op te nemen indien nodig. Bedankt voor uw begrip.

Brusshelp Comité

In het Brussels Gewest werden tot juni 2019 de coördinatiemissies van noodhulp- en integratiesystemen uitgevoerd door verschillende veldoperatoren. Om duidelijkheid en efficiëntie te krijgen, ontwikkelt Bruss’help verschillende thematische coördinaties: Globale Winter Coördinatie (CGH), Coördinatie Buitenmuur, Coördinatie Dagopvang, enz. Deze afstemmingen worden aangestuurd door onze projectmanagers volgens een visie die centraal staat in de multilaterale overlegmethode en integrale aanpak.

Ze streven ernaar om zo goed mogelijk aan de behoeften van mensen te voldoen door publieke en associatieve actoren over het hele regionale grondgebied te structureren. Ze werken op drie pijlers: continuïteit van de zorg voor mensen, gelijkheid in de dienstverlening en het aanpassen van de dienstverlening aan de behoeften.

Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieën getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.