02/880.86.89 | info@brusshelp.org | Horaires

De website wordt druk vertaald. Wij danken u voor uw geduld en aarzel niet om contact met ons op te nemen indien nodig. Bedankt voor uw begrip.

Nieuws m.b.t. de mobiele covid-testploeg

Beste partners,

Het Franstalig Rode Kruis van België heeft, in nauwe samenwerking met de GGC en het mobiel Outbreak Support Team (OST) van de sector, de organisatie van haar Mobiele Test Team (MTT) aangepast. Magali Clerbaux heeft de operationele coördinatie van het project overgenomen. Ze wordt ondersteund door Hanne Michiels.

Ter herinnering, het MTT begeeft zich naar collectiviteiten op vraag van de sanitaire autoriteiten om covid testen (antigenisch en/of PCR) ter plaatse aan te bieden.

Wanneer het team niet in mobiele interventie is, kunnen mensen (symptomatisch of na een hoog-risico contact) zich naar één van de vaste plekken begeven waar de bus staat (in het stadscentrum of rond het Noord- of Zuidstation). Aarzel zeker niet om voorstellen over toekomstige parkeerplekken door te geven aan het team. Vanaf nu is het mogelijk om te volgen waar de bus is via deze link naar de planning.

Dank om Magali te contacteren voor elke interventie- of doorverwijzingsvraag, van maandag tot vrijdag van 9u tot 17u, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of +32 493 40 15 65. Een mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zal binnenkort beschikbaar zijn. Het onthaal van de gebruikers is onvoorwaardelijk. Het aanmaken van een nationaal BIS of TER nummer voor een PCR test is mogelijk ter plaatse.

Frank Vanbiervliet – referentiepersoon gezondheid / covid

Afdrukken E-mailadres