02/880.86.89 | info@brusshelp.org | Horaires

Beste partners,

Om haar diensten en de kwaliteit van de aangeboden opvang te verbeteren, heeft Samusocial een nieuwe geïntegreerde software ontwikkeld voor haar telefooncentrale, het gratis nummer 0800/99.340.

Dit zijn belangrijkste wijzigingen in de manier waarop oproepen worden behandeld:

  • Een interactief menu in verschillende talen;
  • Een informatieve boodschap wanneer de opvangcapaciteit verzadigd is;
  • De mogelijkheid om de reden van de oproep aan te geven volgens 3 categorieën: opvangverzoeken - nuttige informatie - meldingen van persoon (personen) in nood; 
  • Op drukke momenten worden oproepen van partners met prioriteit behandeld. 

De interface - die een aantal technische ontwikkelingen met zich meebrengt - heeft tot doel de stroom van oproepen vlotter te beheren en de wachttijden aan de lijn te verminderen, en te zorgen voor meer gelijkheid bij de toegang tot en de toewijzing van opvangplaatsen, waarbij ervoor wordt gezorgd dat specifieke verzoeken worden behandeld naar gelang van de mate van kwetsbaarheid van de personen, zonder dat het rechtstreekse contact met onze PMS-teams verloren gaat.

Daartoe zullen wij dit nieuwe instrument vanaf aanstaande donderdag 4 augustus gedurende een maand in een testfase lanceren.
Aangezien het de bedoeling is dat het verder evolueert, nodigen wij u ten zeerste uit om ons uw opmerkingen en commentaar over eventuele verbeteringspunten toe te zenden op het adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De teams van Samusocial.

Afdrukken E-mailadres

Beste partners

We willen jullie graag informeren dat we de laatste dagen veel problemen ondervinden met ons telefoonnetwerk.

Indien jullie ons niet kunnen bereiken per telefoon, gelieve ons een mail te sturen op ons adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we bellen u terug tijdens onze openingsuren.

We doen er alles aan om met onze leverancier het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Afdrukken E-mailadres

Beste partner,

Momenteel zijn wij de impact aan het bekijken van de crisis, ontstaan door de oorlog in Oekraïne, op de sector in het Brusselse Gewest. We willen hiermee het risico van overbelasting van het opvang- en huisvestingssysteem inschatten en de toepassing van het non-discriminatiebeginsel waarborgen.

Met dit doel voor ogen, willen we graag een dynamisch monitoringsysteem opzetten van de Oekraïense bevolking die door uw diensten wordt opgevangen. Kunt u ons daartoe de cijfers verstrekken van de personen die u momenteel opvangt in noodwoningen en in opvangcentra?

U kunt deze informatie doorgeven aan onze cel “oriëntatie”, via het gebruikelijk nummer 02/880.86.89 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Dankjewel,

Het team van Bruss’help

Afdrukken E-mailadres

Vanaf maandag 16 mei wijzigt het toegangssysteem tot Pierre d’Angle. 

De inschrijvingen gebeurgen elke maandag, vanaf 10 u en dit per telefoon op het nummer 02 513 38 01. 

Een persoon die een plaats heeft toegewezen gekregen mag bij ons onvernachten gedurende 7 dagen. 

Inschrijven kan om de week. In bijlage vind u een flyer.

Afdrukken E-mailadres