02/880.86.89 | info@brusshelp.org | Horaires

De website wordt druk vertaald. Wij danken u voor uw geduld en aarzel niet om contact met ons op te nemen indien nodig. Bedankt voor uw begrip.

Nieuw in de Samusocial hotline !

Beste partners,

Om haar diensten en de kwaliteit van de aangeboden opvang te verbeteren, heeft Samusocial een nieuwe geïntegreerde software ontwikkeld voor haar telefooncentrale, het gratis nummer 0800/99.340.

Dit zijn belangrijkste wijzigingen in de manier waarop oproepen worden behandeld:

  • Een interactief menu in verschillende talen;
  • Een informatieve boodschap wanneer de opvangcapaciteit verzadigd is;
  • De mogelijkheid om de reden van de oproep aan te geven volgens 3 categorieën: opvangverzoeken - nuttige informatie - meldingen van persoon (personen) in nood; 
  • Op drukke momenten worden oproepen van partners met prioriteit behandeld. 

De interface - die een aantal technische ontwikkelingen met zich meebrengt - heeft tot doel de stroom van oproepen vlotter te beheren en de wachttijden aan de lijn te verminderen, en te zorgen voor meer gelijkheid bij de toegang tot en de toewijzing van opvangplaatsen, waarbij ervoor wordt gezorgd dat specifieke verzoeken worden behandeld naar gelang van de mate van kwetsbaarheid van de personen, zonder dat het rechtstreekse contact met onze PMS-teams verloren gaat.

Daartoe zullen wij dit nieuwe instrument vanaf aanstaande donderdag 4 augustus gedurende een maand in een testfase lanceren.
Aangezien het de bedoeling is dat het verder evolueert, nodigen wij u ten zeerste uit om ons uw opmerkingen en commentaar over eventuele verbeteringspunten toe te zenden op het adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De teams van Samusocial.

Afdrukken E-mailadres