02/880.86.89 | info@brusshelp.org | Horaires

De website wordt druk vertaald. Wij danken u voor uw geduld en aarzel niet om contact met ons op te nemen indien nodig. Bedankt voor uw begrip.

Bewustwording- sprotocol voor laagdrempelige actoren over de behandeling van korstschurft of Noorse schurft

 

 

Beste partners,

 

 

Wij zijn verheugd u op de hoogte te brengen van de lancering van COVER's "Bewustwordingsprotocol voor laagdrempelige actoren over de behandeling van korstschurft of Noorse schurft". Dit protocol is opgesteld om duidelijke en precieze richtlijnen te geven aan laagdrempelige actoren over diagnose, behandeling, preventieve maatregelen en aanbevelingen voor van korstschurft of Noorse schurft

Klik hier om toegang te krijgen tot het volledige document.

 

Dit protocol is een essentiële bron van informatie voor iedereen die betrokken is bij de behandeling van deze specifieke dermatologische aandoeningen. Het biedt gedetailleerde informatie over de diagnose, schetst de onderscheidende kenmerken van kroep of Noorse schurft, evenals aanbevolen behandelingsmethoden.

 

 

Daarnaast bespreekt het document preventieve maatregelen om de verspreiding van deze aandoeningen te voorkomen en geeft het nuttige aanbevelingen voor een effectieve behandeling.

 

We raden u ten zeerste aan dit protocol te raadplegen om uzelf vertrouwd te maken met de procedures en best practices voor de behandeling van scabiës. Uw betrokkenheid en medewerking bij het implementeren van deze aanbevelingen zal een grote bijdrage leveren aan het verbeteren van de kwaliteit van zorg voor de getroffenen.

Hartelijk dank voor uw voortdurende inzet.

 

 

Het Bruss'help team

Afdrukken E-mailadres