02/880.86.89 | info@brusshelp.org | Horaires

Pano Coordonner2

De website wordt druk vertaald. Wij danken u voor uw geduld en aarzel niet om contact met ons op te nemen indien nodig. Bedankt voor uw begrip.

Coördinatie

 

Via haar coördinaties werkt Bruss'help aan het ontwerpen en helpen implementeren van geïntegreerde ondersteuningssystemen voor daklozen en mensen die slecht gehuisvest zijn, aangepast aan de realiteit ter plaatse.

De doelstellingen zijn een rationelere werkverdeling en coördinatie tussen organisaties en een betere afstemming van de behoeften, zodat mensen het soort hulp geboden kan worden dat het beste past bij hun specifieke situatie.

De coördinatie is globaal. Bruss'help moet neutraal zijn, maar wel een permanente link houden met het regionale beleid. Ze bekijkt het hele gamma van sociale en zorgdiensten om coherente richtingen te helpen bepalen en oplossingen aan te reiken door de krachten te bundelen en de specifieke kenmerken van de operatoren te combineren. Elk lid van de sector kan op elk moment een beroep doen op Bruss'help om organisatorische problemen op het terrein aan te pakken, de behoeften te objectiveren en de efficiëntie van de gecombineerde actie van de verschillende spelers te verhogen.