02/880.86.89 | info@brusshelp.org | Horaires

De website wordt druk vertaald. Wij danken u voor uw geduld en aarzel niet om contact met ons op te nemen indien nodig. Bedankt voor uw begrip.

Uitnodiging 10 jaar DoucheFLUX

Deze keer zal het gebeuren!

We zijn blij u uit te nodigen voor de 10e verjaardag van DoucheFLUX op zaterdag 11 juni in The Egg Brussel vanaf 15 uur.
 
Het hele team heeft voor deze gelegenheid alles uit de kast gehaald: vanaf 15 uur bent u welkom in het DoucheFLUX-dorp! Ontdek onze kernactiviteiten zoals het radioprogramma 'La Voix de la Rue', ontmoet het DoucheFLUX-magazine team, speel met het bordspel 'ImmenCité', neem deel aan een Jam Session, bewonder onze fototentoonstellingen of blader door de mobiele bibliotheekcatalogus 'Street and Read'!
 
Woon om 17 uur Think Tank Poverty bij met als thema 'Doucheflux sluit binnenkort?!' - Een actieplan naar het einde van dakloosheid. Nu Europa een plan aankondigt om tegen 2030 een einde te maken aan dakloosheid en een studie de kosten ervan in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest gaat kwantificeren, rijst de vraag hoe politici, verenigingen en het maatschappelijk middenveld synergieën kunnen creëren om dit doel in iets meer dan één legislatuur te bereiken. Het debat wordt ingeleid door Elina Dumont, meter van DoucheFLUX en voorgezeten door Nicolas Marion. Met de bevestigde deelname van Alain Maron, Ariane Dierickx, Christine Mahy, Karine Lalieux, Laurent d'Ursel en Pierre Verbeeren. Het debat wordt gevolgd door een cocktailparty en een exclusieve veiling van en door Philippe Geluck, peter van DoucheFLUX.
 
Vanaf 19 uur serveert Les Gastrosophes u zijn heerlijke bereidingen, begeleid door de jazzklanken van de groep B-Lectric. Vanaf 21 uur zal de dansvloer gevuld zijn met 'Les Rollmops' en Walid die u tot het einde van de avond aan het dansen zullen houden.

 
Praktische informatie:
*Programma & info
www.doucheflux.be/10ans-10jaar
*Datum: 11 juni 2022 vanaf 15 uur.
*Adres: The Egg Brussel, Barastraat 175 in 1070 Anderlecht.
*Gratis toegang.
*Bar, maaltijden & goodies: betaling met cash, payconiq of bancontact.
*Parking in de buurt (bewegwijzerd).
*Een vraag? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 
We kijken ernaar uit u daar te zien!
 
Het DoucheFLUX team.

Afdrukken E-mailadres